+36 70 416 2583     info@interlight.hu                    Nettó 35.000,- Ft.- feletti vásárlás esetén ingyenes a szállítás !!!                B2B Regisztráció itt!

+36 70 416 2583     info@interlight.hu                    Nettó 35.000,- Ft.- feletti vásárlás esetén ingyenes a szállítás !!!                B2B Regisztráció itt!

Inspiráció

A digitális LED világa
28
Nov

Egy kép többet ér ezer szónál, a mozgókép pedig még annál is többet. A fő különbség a normál LED (statikus vagy egyenletes színváltozással rendelkező LED) és a dinamikus digitális LED között, hogy míg a hagyományos LED csíkok egyenletesen világítanak, a digitális LED termékek lehetővé teszik számunkra, hogy megválasszuk, melyik elem világít és melyik nem, valamint állítható fényerővel és az élénkséggel bírnak.

4 tipp a profi irodai világítás megvalósításához
18
Nov

A világítás mindenre hatással lehet, az emberek döntéshozatalától kezdve az éjszakai alvásig. A világítástervezés sok szempontból elhanyagolhatatlan, ha irodatervezésről beszélünk, hiszen jelentős hatással van a munkatársak egészségére és a cég imázsára. Az alábbiakban bemutatjuk az öt kulcsfontosságú módszert, amellyel az irodai világítás befolyásolhatja a teljesítményt, a munkatársak közérzetét és az ügyfelek elégedettségét is.

Az energiafogyasztás monitorozása ES-System rendszerrel
25
Okt

Hatékony energiafogyasztás, takarékosság, tartósság. Ezek a fő szempontok, ami alapján érdemes világítástechnikáról beszélni – ha tudatosan tervezünk. Az ES-System rendszere pedig mindebben támogatja is a belsőépítészt és a felhasználót.

Kipu, a Luz negra újrahasznosított műanyagból készült lámpája
20
Okt

A spanyol Luz Negra Kipu lámpája, amely újrahasznosított PET palackokból készült és képes elnyelni a hangot. A PET gyapot vizuálisan tetszetős és kiváló akusztikai kondicionálást biztosít 0,24-es NRC-elnyelés mellett. A terméket az AS1530.3 szabvány szerint tesztelték.

LED szalagok - a funkcionalitás az új irány?
28
Szept

Ha a világítási trendeket nézzük, az állítható fényű fehér LED szalagok egyre népszerűbbek mind a kereskedelmi, mind a lakóingatlanokban. Azok számára, akik kíváncsiak, miért olyan különlegesek – kezdjük azzal, hogy egyetlen ilyen LED szalag lehetővé teszi a színhőmérséklet szabad változtatását 2700K-ról 6500K-ra. Miért előnyös ez? Nos, van néhány oka, az esztétikaitól a hangulatjavításig.

Aqua sorozat

LED flexibilis szalagok  Aqua sorozat

0 – 1.400

LM/M

4.7 – 20

W/M

0 – 118

LM/W

 

5 – 15

M/RLL

IP67 – IP68

VÉDELMI OSZTÁLY

10 – 15 mm

SZÉLESSÉG

2.500 – 6.500 K

RGB | RGB+W

LED Saunabeleuchtung

ALKALMAZÁSOK

Teljesen burkolt, flexibilis áramköri lap külső felhasználásokra, nedves helyiségekbe és talajprofilokba. Ezen sorozat flexibilis szalagjai kiváló ellenállóságot mutatnak mínusz hőmérsékletek ellen.

Ideiglenesen kondenzált nedvességnek is kitehetők (IP67) és tartósan telepíthető víz alá (IP68).

A rugalmas szíjakat évekig nem károsítja a klóros tisztítószer és a sós víz. Az opál szilikontömlő kivitelek egy majdnem homogén fényvonalt profil és fedél nélküli megvalósítását teszik lehetővé kültéren.

A szereléshez előnyös lehet egy hűtőprofil, de nem feltétlenül szükséges. A szilikonöntvényes/köpenyes cikkeknél erős, kétoldalú ragasztószalagot (3M VHB típus) vittek fel a hátoldalra.

Uszodák/fedett uszodák Spa / Wellness Akvarisztika Hajófelszerelés Parkok, zöld területek & bejáratok
Uszodák/fedett uszodák Spa / Wellness Akvarisztika Hajófelszerelés Parkok, zöld területek & bejáratok

 

 

Irodai világítás
05
Máj

Növeli a termelékenységet a
LED-es világítás minősége
A rossz megvilágítás elfárasztja az embereket, koncentrációs zavarokhoz, szem- és fejfájáshoz vezet.
Az alkalmazottak lemorzsolódnak, a hibaarány nő,
a termelékenység pedig csökken.

A munkavállalók számára biztosítani kell
 aktiválás,
 motiváló,
 ergonomikus és
 biztonságos környezet
a munkához rendelkezésre kell bocsátani.

Ipari világítás
11
Ápr

OPTIMÁLIS LED IPARI VILÁGÍTÁSI KONCEPCIÓ

 minimalizálja a munkahelyi balesetek kockázatát,
 elősegíti a teljesítési hajlandóságot és természetesen a munkavállalók teljesítményét, és
 növeli a vállalat termelékenységét.