+36 70 344 7000     info@interlight.hu                    Nettó 50.000,- Ft.- feletti vásárlás esetén ingyenes a szállítás !!!              

+36 70 344 7000     info@interlight.hu                    Nettó 50.000,- Ft.- feletti vásárlás esetén ingyenes a szállítás !!!              

Inspiráció

Interlight a Losz standon
28
Márc

Interlight termékek a LOSZ standon is

Nagy öröm számunkra, hogy az idei Construma – Otthon Design kiállításon nem csupán a saját standunkat világíthatjuk meg, hanem a LOSZ is megtisztelt bizalmával és minket kért meg erre a fontos feladatra.
Ízelítőnek nézzünk pár terméket melyeket élőben is megcsodálhatsz a LOSZ, illetve az Interlight standok valamelyikén.

Világítás a szabad ég alatt
01
Ápr

Meggyőződésünk, hogy a design nem ismer határokat, és ugyanez igaz a világitásra is.

Az Interlight-nál hiszünk abban, hogy a fény lehetőséget teremt a kreativitásnak, és nemcsak az otthonokba, hanem a kertekbe is kivételes lámpa különlegességeket tudunk ajánlani.

Lámpacsaládok
06
Márc

A világításnak a lakberendezésben kulcsfontosságú szerep jut, hiszen nemcsak a funkcionalitást szolgálja, hanem az egyes terek hangulatát és stílusát is meghatározza. Egy megfelelően megvilágított tér egyszerre lehet harmonikus és izgalmas. Gyakran szembesülünk azzal a kihívással, hogy egy térbe olyan lámpákat kell választanunk, amelyek nem csak esztétikai szempontból illenek össze, hanem funkcionálisan is kiegészítik egymást.

Piko-ZM a profil ami bármire képes
09
Febr

Piko-ZM a profil ami bármire képes

Az innováció folyamatosan formálja a világítástechnikát, a Piko-ZM profil egy kiváló példa erre. E rendkívüli profil sokoldalúságának köszönhetően kifejezetten alkalmas a modern lakberendezési projektekhez, ahol a funkcionalitás és az esztétika egyaránt fontos szerepet játszik.

Fény, környezet és életmínőség
08
Máj

Igen, az életünk szempontjából nagyon fontos a világítás és az élhető környezetünk megőrzése. A megfelelő világítás nélkül nehéz lenne munkát végezni, tanulni, vagy akár élvezni az életet, hiszen az emberi szemnek szüksége van a megfelelő fényre ahhoz, hogy jól lásson.

Miért a régi LED már nem jó?
02
Máj

A LED-ek jelentős fejlődésen mentek keresztül az elmúlt évtizedben. Az eredeti LED-ek (vagyis a "régi LED-ek") korlátozottak voltak a színek és a fénykibocsátás terén, valamint nem voltak olyan hatékonyak, mint a mai LED-ek. Az újabb LED-technológiák nagyobb fénykibocsátást és hatékonyságot biztosítanak, valamint szélesebb színtartományt kínálnak, ami lehetővé teszi a világítási rendszerek sokoldalúbb és hatékonyabb tervezését.

Mi a különbség az ATEX és a IECEx szabvány között.
01
Márc

Ha gyúlékony gáz, gőz vagy éghető por a megfelelő mennyiségben keveredik a levegővel, robbanásveszélyes elegy keletkezik. Gyújtóforrás jelenléte esetén robbanás következhet be.A robbanások halált vagy súlyos sérüléseket, valamint jelentős járulékos károkat okozhatnak. Ezen esetekben gazdasági és környezeti hatását is figyelembe kell venni.

Ezért alapvető fontosságú a szükséges óvintézkedések megtétele a robbanásveszélyes légkör kezelésére, robbanásveszély mérséklésére és a lehetséges hatások korlátozására, valamint az esetleges gyújtóforrások jelenlétének elkerülésére.

A világítás fontossága az enteriőrben
23
Febr

Egy belsőépítészeti projektet világítástervező nélkül készíteni olyan, mintha elmennénk egy elegáns étterembe, de csak a köretek közül válogatnánk. A köret kiváló lehet, de ha csak azt esszük, sok érdekesebb ételről lemaradunk. A szakszerűen elhelyezett fényforrások új dimenziót adnak a térnek, életre keltve valamennyi belsőépítészeti projektet, igazán egyedivé téve az enteriőrt.

A szakszerű világítástechnika megoldások mélységet és magasságot, hangulatot teremtenek, és felhívják a figyelmet a tér fókuszpontjaira. A fény és az árnyék egyensúlyáról, harmóniájáról szól, és új energiát visz a belső térbe.

A hibátlan kültéri világítás titka
09
Febr

A kültéri világítás életre kelti a homlokzatot és a külső tereket. Attól függően, hogy milyen céllal használjuk, a világítás képes más fényben feltüntetni az épületet, a kertet, a növényzetet. Míg leginkább a tájépítészek hatáskörébe tartozik, valamennyi építész szakember számára fontos, hogy megértse, hogyan integrálhatók a kültéri lámpák egy épület megjelenésébe. A fény-árnyék játék megértésével az építészek kontraszttal dolgozva alkotnak inspiráló és igazán egyedi tereket.

Sok szempont játszik közre abban, hogy a kültéri világítás a legjobb legyen. Mutatjuk, melyek ezek.

A LED panel 6 előnye a hagyományos fénycsővel szemben
24
Jan

A LED-es világítástechnikai termékek nagy népszerűségnek örvendenek energiahatékonyságuk, és hosszú távú teljesítményük miatt. Különösen a LED panelek lettek kedveltek széles körben az utóbbi időben. Mondjuk is a LED panelek-ek 6 nagy előnyét

2023 világítási dekor trendjei
30
Dec

Ha egy szobát egyetlen fényforrással világítunk meg, az ridegnek és kifejezetten hangulattalannak fog tűnni. Ha azonban figyelembe vesszük a világítás "rétegeit" és a megannyi  lehetőséget, akkor máris megnyerő hangulatot, dizájnos belteret  hozhatunk létre. Állólámpák, fali lámpák, és asztali lámpatestek – ez csak néhány a lehetőségek tárházából, amelyek egy nagyszerű új világítási terv kialakítása során rendelkezésre állnak. Hogyan válasszunk? Nos, természetesen úgy, hogy megnézzük a 2023-as világítási trendeket.

Top tanácsok energiatakarékos világításhoz
22
Dec

Az energiahatékony világítás csökkenti a villanyszámlát és a szén-dioxid-kibocsátást anélkül, hogy csökkentené épületeink fényminőségét.

A digitális LED világa
28
Nov

Egy kép többet ér ezer szónál, a mozgókép pedig még annál is többet. A fő különbség a normál LED (statikus vagy egyenletes színváltozással rendelkező LED) és a dinamikus digitális LED között, hogy míg a hagyományos LED csíkok egyenletesen világítanak, a digitális LED termékek lehetővé teszik számunkra, hogy megválasszuk, melyik elem világít és melyik nem, valamint állítható fényerővel és az élénkséggel bírnak.

4 tipp a profi irodai világítás megvalósításához
18
Nov

A világítás mindenre hatással lehet, az emberek döntéshozatalától kezdve az éjszakai alvásig. A világítástervezés sok szempontból elhanyagolhatatlan, ha irodatervezésről beszélünk, hiszen jelentős hatással van a munkatársak egészségére és a cég imázsára. Az alábbiakban bemutatjuk az öt kulcsfontosságú módszert, amellyel az irodai világítás befolyásolhatja a teljesítményt, a munkatársak közérzetét és az ügyfelek elégedettségét is.

Az energiafogyasztás monitorozása ES-System rendszerrel
25
Okt

Hatékony energiafogyasztás, takarékosság, tartósság. Ezek a fő szempontok, ami alapján érdemes világítástechnikáról beszélni – ha tudatosan tervezünk. Az ES-System rendszere pedig mindebben támogatja is a belsőépítészt és a felhasználót.

Kipu, a Luz negra újrahasznosított műanyagból készült lámpája
20
Okt

A spanyol Luz Negra Kipu lámpája, amely újrahasznosított PET palackokból készült és képes elnyelni a hangot. A PET gyapot vizuálisan tetszetős és kiváló akusztikai kondicionálást biztosít 0,24-es NRC-elnyelés mellett. A terméket az AS1530.3 szabvány szerint tesztelték.

LED szalagok - a funkcionalitás az új irány?
28
Szept

Ha a világítási trendeket nézzük, az állítható fényű fehér LED szalagok egyre népszerűbbek mind a kereskedelmi, mind a lakóingatlanokban. Azok számára, akik kíváncsiak, miért olyan különlegesek – kezdjük azzal, hogy egyetlen ilyen LED szalag lehetővé teszi a színhőmérséklet szabad változtatását 2700K-ról 6500K-ra. Miért előnyös ez? Nos, van néhány oka, az esztétikaitól a hangulatjavításig.